Hiep hiep hoera! Morgen is Sophie jarig. Daarom hebben wij gister haar verjaardagsfeestje gevierd. Het was super druk, maar heel gezellig. Ze heeft weer zoveel cadeautjes gekregen. Zoveel dat we ongeveer driekwart even hebben opgeborgen. Zodat ze elke paar weken iets nieuws heeft om mee te spelen. Er zaten wel een paar top cadeaus tussen waar ze nu al de hele ochtend mee aan het spelen is. Vooral de poppen spullen vind zij geweldig. Ook heeft ze een activiteitentafel gehad waar je van alles mee kan doen en veel van kan leren. Van ons heeft ze een speel keukentje gehad, dan kan ze alvast oefenen!

Het was een erg druk weekend voor Sophie, vrijdag zijn wij voor het eerst sint maarten wezen lopen. Samen met haar vriendinnetje Charlie liepen ze alle deurtjes langs. Ook onze buurjongen ging mee, die is al een stukje ouder en kan dus goed vooraan zingen. Sophie en Charlie keken een beetje mee en zongen af en toe. Vooral de papa’s en mama’s moesten uit volle borst zingen maar dat deden wij natuurlijk gewoon zoals elke ouders. Vooral de snoepjes pakken was geweldig, bij elke deur kregen wij het snoepje van de vorige en ging zij een nieuwe pakken. Die liet zij dan weer niet los tot we bij een nieuwe deur aankwamen. Sophie krijgt van ons normaal gesproken geen snoep enzovoort. Maar nu hebben wij een uitzondering gemaakt met het vooruitzicht op haar verjaardag. Het was super koud dus na een uurtje zijn we lekker naar huis gegaan.

Vroeg wakker natuurlijk wanneer je hoopt dat ze een beetje uit slaapt… alsof ze het voelt! Dan maar gauw richting mijn ouders want daar vieren we het feestje. Ook kwam sinterklaas aan in het dorp dus daar wilde we ook graag nog even kijken. Sophie keek haar ogen uit en vond het best spannend. Maar de pietjes kregen uiteindelijk toch wel een high five en een kleine glimlach. Alles versieren en wachten op de eerste gasten. Vorig jaar was ze na een aantal cadeaus echt klaar ermee maar deze keer niet. Bij elk cadeau weer de volle aandacht en meteen roepen ‘OPEN MAKEN’ maar dat was niet zo handig met vervoeren haha.

‘Opeens’ werd er keihard op de ramen gebonkt! Een pietje voor de deur, wat een super verrassing. Ze schrok zich eerst helemaal rot en begon te huilen. Na een paar seconde was dat alweer voorbij en zat ze te kijken wat hij allemaal aan het doen was. Iedereen kreeg pepernootjes en uiteindelijk wilde Sophie ook wel een pepernootje aannemen. Nog even samen op de foto en toen ging hij weer weg!

Deze keer hadden we voor een Woezel en pip taart gekozen en die vond zij natuurlijk prachtig. De kaarsjes weg gelaten en een soort vuurwerk erin gezet. Daar zat ze heel aandachtig naar te kijken maar vond het ook wel erg spannend. Ze was blij toen ze eindelijk een stukje taart kreeg. Erna begonnen de rode wangen, dat was rond 3 uur. Ze was helemaal gesloopt en hebben haar even later maar even op bed gedaan. Na een heerlijk uurtje slapen en even rustig wakker geworden was ze er weer klaar voor. Toen was het alweer een stuk rustiger en kon zij eindelijk met haar nieuwe spullen spelen. Daarna nog lekker patatjes gegeten en toen eindelijk weer naar huis. Ze heeft heerlijk geslapen en toen zij wakker werd is ze druk aan de slag gegaan met spelen en ontdekken.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Advertenties